SVENSEXOR & MÖHIPPOR

Dags att planera festen för honom eller henne som skall gifta sig. Vi vet att ni har fullt upp att få tag på alla som behöver bjudas in. Ni vill göra något mer än det vanliga som man brukar göra, men det får inte kosta skjortan. Sen måste det vara en kul dag de aldrig glömmer. Tro mig vi vet och vi kan garantera att vi har det.

Fundera på hur mycket tid ni har och hur länga ni vill stanna. Oavsett om det blir några timmar eller flera dagar får vi er budget att funka.

Vi på Batalj kan erbjuda de roligaste och mest annorlunda aktiviteterna i världen. Även om mycket av vårt fokus ligger mycket på skäckevent så har vi även en av världens häftigaste scenariobanor för t.ex. paintball/airsoft och ni kan kombinera adrenalinet med badtunnor och aktivitetscenter med en massa kul (t.ex. gun & run, biljard, airhockey, egen filmsal, pro pokerrum, pro dart, inomhus & utomhus boule, skjutbana, långbågsskytte, hockey, human fussball,  zorbball, escape rooms) och mycket mera.

Populäraste kombinationerna just nu är Alone survivor, scenariopaintball och badtunnor.

zombie_banner-alone-survPAINTBALL-STRÅSSABADTUNNOR

Vi sätter ihop ett dagsschema åt er som passar ihop med eventuella andra planer ni har. Men hos oss har ni allt ni behöver, men boka i tid.

Övernattning

Bates Motell

På plats i Stråssa finns t.ex. Bates Motell som har ett skräcktema. 5 rum med eget pentry, egen toalett och en samlingslokal med kök. Helt perfekt för upp till 30+ personer. Men tyvärr kan det spöka.

Boka per natt mot vandrarhemspris.

Se alla våra aktivieter

Paketerbjudande


Kontakta oss via telefon 072-5050 096 eller via mail bokning@batalj.se