Företagsevent

Unika aktiviteter till fantastiska priser

Företagsevent som ni aldrig glömmer

Som företagare söker du efter en eller flera aktiviteter för Era anställda. Ni kanske skall ha en “kick off”, du kanske vill svetsa samman gänget inför nya säsongen eller tacka för ett bra samarbete. I vilket fall som helst vill du ha en aktivitet som ger ett minne för livet är unikt d.v.s. inget som man gjort förut och det får inte kosta skjortan. Vi erbjuder Er allt detta.

Vill ni kombinera våra unika event med konferens för att få ut det mesta av dagen/dagarna. Vi har konferensrum och kan hjälpa er med alla behov. I anslutning till konferensen finns aktivitetshuset som ni kan använda i pauser eller som egen del av er vistelse hos oss. Vi kan även fixa övernattning och mat av första klass. Vill ni sova en bit bort har vi samarbeten med lokala hotell och konferensanläggningar samt bussbolag.

NI KAN KOMMA TILL OSS ELLER SÅ KOMMER VI TILL ER!

Visste ni att vi kan anordna många av våra event på plats hos er. Alltifrån lasertag till avancerade skräckevent.

För dina kunder & partners

Har du kunder eller partners du vill göra något kul med? Kanske skall ni starta ett helt nytt samarbete eller bygga vidare på tidigare relationer. I alla dessa fall vill ni ha en trevlig och minnesvärd upplevelse, där ni kan lära känna motparten bättre och gör något annorlunda unikt som gör sammankomsten avslappnad. Kanske är ni en mindre grupp t.ex. en anställd och tre kunder. Vi erbjuder allt detta och mycket mer.

Vi skräddarsyr efter Era behov

Vi har många olika event att erbjuda och vi är säkra på att något av dessa passar Er perfekt. Vi kan kombinera många event och vi kan förlänga eller förkorta dem beroende på Er tänkta tidsram och budget. Har ni specifika önskemål behöver ni bara nämna dem så tar vi med det i planeringen och kommer med förslag på en lösning.

Offert

Vi sätter alltid samman en offert för större grupper och företag. Det är för Er och vår gemensamma planering och för att Du som fått ansvaret att fixa ett passande arrangemang, skall få ett bra underlag att presentera. Givetvis uppdaterar vi offerten löpande tills vi är överens och  ni har alla detaljer klara för Er. Tveka inte att ställa frågor om vad som helst ni undrar.

Söker ni ett långvarigt samarbete med. Kanske har ni regelbundet utländska kunder eller leverantörer som är på besök. Vi har event som passar små grupper såväl som stora och de kan genomföras alla dagar i veckan. Ta gärna kontakt med oss så offererar vi enligt en modell som gör samarbetet rättvisa. Ni blir en kund och partner med oss och vi kan leverera något unikt med kort varsel och till bra pris.

Låter det intressant? Ring oss 072 – 50 50 096 eller klicka nedan.

Skicka en offertförfrågan

14 + 14 =

Run For Your Lives med företaget

Varför inte låta företaget spring skräcklöparloppet Run For Your Lives i något av de städer det arrangeras.

Bates motel

På plats i Stråssa finns Bates Motel för de som vill ha övernattning. Som man hör på namnet kan det vara lite kusligt, det är upp till er att bestämma. Det finns 5 rum med eget pentry, egen toalett och en samlingslokal med eget kök. Helt perfekt för upp till 30+ personer. Boka per natt mot vandrarhemspris. Läs mera