Oavsett om ni är ett företag eller ett kompisgäng, hjälper vi er gärna med att sätta ihop en tydlig offert. Den klargör vad vi erbjuder er, till vilket pris och blir samtidigt en kvittens på att vi förstått varandra.

En offert från Batalj rekommenderas om ni kanske behöver sälja in allt till övriga på företaget/kompisgänget. I offerten brukar vi försöka specificera det dagsschema vi pratat om också så att ni kan ser hur allt passar in med eventuella andra planer för dagen/dagarna.

Vi gör alltid vårt bästa för att lämna en så exakt offert som möjligt direkt, men tveka inte att återkomma med frågor eller be om ändringar om något blivit tokigt. En offert får man som regel samma dag man ställer frågan. Tänk på att offerten ofta hänger ihop med antalet personer som skall delta. Vi kan komma att korrigera priser upp eller ned beroende på om antalet deltagare ändras. Observera att vi behöver ert telefonnummer för att kunna lämna offert, vi ber er undvika att använda hotmailadresser.

Vällkomen in med en förfrågan

offert

Kontaktperson offerter: Erik Haneskog Direkt: 072-50 50 096 alt. 019-55 55 033

Skicka ett mail till oss

bokning@batalj.se

För- efter namn, telefon, ev. företag, antal deltagare, datum och önskemål.

Vi återkommer oftast samma kväll. Under dagarna driver vi event och bygger. Är det bråttom ring oss eller stöt på om det gått längre tid.