Lasertagutrustning

Lasertag är något som funnits i många år men har först de senaste åren blivit allt populärare i och med den allt bättre utrustningen. Fördelen är stor i och med att du t.ex. kan spela på din egen bakgård eller inomhus på jobbet utan att kladda ned med färg/kulor och dessutom slippa skyddsmasken som immar igen. Dessutom gör det inte ont så alla vågar vara med. Perfekt teambuilding eller aktivitet på festen. Kan köras året runt. Vill ni kan vi efter matcherna läsa ut resultatet för varje spelare, t.ex. träffprocent, kills, deaths etc. prata med oss om det innan. Skall ni ha kalas med ungar i trädgården funkar det också eftersom inga skydd och kulor används.

Vi kör arrangerade spel på vår egna scenariobana (Stråssa) om ni så önskar, men kommer även ut till er om ni hyr utrustningen.
Då ni hyr av oss ingår allt. Utrustning, spelledning och tekniker.

Komplett lasertagutrustning = Tagger (olika varianter av vapen), uniform (vid behov av uniform byxa & jacka eller overall).
Elektroniska baser att attackera och variera spelen på. Elektroniska omstartspunkter. Ammunitions/liv punkter och mycket mera. Kombinationen av spel är oändlig.

Behov av armbindlar finns egentligen inte eftersom man på det headset varje spelare använder kan se färgen på motståndaren. Men vill kunden ha den avstängd använder vi förstås armbindlar eller inget alls för att visa lagtillhörighet. Kunden bestämmer.

Universitetsstudenter som kan uppvisa giltigt kårleg har 10% rabatt. Detta skall meddelas innan vid bokningen!

För att hyra gå till boknings sidan.

eller

För att hyra lasertagutrustning och spelledning maila oss på bokning@batalj.se

Priser

Grundpaket lasertag 450 kr/person (minsta antal personer 14 st)

Resa för spelledning till och från er 26 kr/mil + 290 kr/tim (totalt för två personer)

I bokningen ingår normalt 60-90 minuters spel och ca 15 minuter av genomgång. Räkna med att vår spelledning behöver minst 30 m minuter för att sätta upp spelområde, placera baser etc. samt starta igång all utrustning.

Rekommenderad yta är minst 500 kvm men gärna 2000 kvm om man är t.ex. 16 personer. Allt beror på hur er miljö ser ut, inomhus eller utomhus spelar ingen roll men även blanda inomhus och utomhus.

hyr av oss

vi har mer i vårt lager än du kan gissa