walkon

var med en heldag på vår fantastiska scenariobana

Walkon event för airsoft och paintball vid stråssa gruva

På scenarioanläggningen i Stråssa arrangerar vi löpande walkons och söndagsspel. Vi tar alltså emot paintball- och airsoftspelare som vill komma och spela några timmar i ordnad form med andra likasinnade. Vi arrangerar roliga och utmanade scenarior och man håller på några timmar och får för en låg avgift spela på en av Europas bästa banor. Tidschema läggs kopplat till varje tillfälle ofta med stående regler (se nedan för varje typ).

Spelen annonseras som evenemang på vår facebooksida Batalj Event.

Airsoft

Airsoft walkons eller söndagsspel som de ofta kalas eftersom det brukar vara på söndagar, arrangeras minst en gång per månad.

Ni finner priser och tidschema på eventsidan på fb men kan också läsa om regler etc, på denna hemsida.

Läs mer om airsoftspelen på denna sida.

Paintball

gonblicksbild-32-2012-07-07-14-14Paintball walkons kan arrangeras alla dagar i veckan men för närvarande brukar vi lägga dem dagen före eller efter ett airsoftwalkon.

Ni finner priser och tidschema på eventsidan på fb men kan också läsa om regler etc, på denna hemsida.

Läs mer om paintball walkon på denna sida.

Datum för våra airsoft och paintball walkon event

Vi släpper löpande datum för airsoft walkon och gör det då här, på vår facebooksida som ett evenemang samt via airsoftsveriges sida.
När det gäller paintball walk on så kommer vi igång med det under våren 2019 och då går vi ut med det här och på vår facebooksida som ett evenemang. Anmäl gärna intresse på facebook evenemangen så vi vet ungefär hur många som kommer.