Välkommen till Batalj

Time to Escape reality

Bataljs passion är att arrangera proffsiga och helt unika event för företag och privatpersoner oftast med fokus på skräck. Vi har långt över 20 år i branschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, så är vi rätt företag för de riktigt stora kunderna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga.

Vår slogan är ”Escape Reality” och det är vad vi levererar, verklighetsflykt.

Våra event anordnas ofta vid vår egna gruva i Stråssa. Vi kan garantera att vi har unika aktiviteter för alla smaker men vi specialiserar oss framför allt på skräck. Vi har uthyrning av utrustning för lek & teambuilding  som t.ex. paintball, lasertag och sumodräkter, men även för rekreation och avkoppling som tält, badtunnor. Ifrån vår webbshop levererar vi t.ex. lajvartiklar, airsoft, fx-linser och fx-smink.

Några av de event vi arrangerar är t.ex. Zombie Escape (världens största “horror house”), Run For Your Lives (skräck & hinderlöparlopp), Kilsbergsbataljen (paintball), Bloodsband Realoaded (apokalyptisk lajv).

Vi har också kapacitet att levererar små som stora skräckevent direkt till kunden där de  vill ha det. Vi tar med oss allt som behövs, ett planerat anpassat skräckevent t.ex. Quarantine, med statister, rekvisita och effekter. Vi har en 10 000 kvm mobil uppblåsbar anläggning om det behövs och är beredda på alla udda frågor.

Nära samarbete med filmbolag, artister och entreprenörer hör till vardagen och vi brukar kallas entreprenörer eller rätt och slätt bröderna Batalj.

Erik & Gunnar Haneskog
Grundare och ägare Batalj Event AB

   Batalj Event AB unika event med passion för skräck

Kontakta oss på 019 – 55 55 033 eller 072 – 50 50 096

hitta till oss

stråssa

Scenarioanläggning Industrivägen 14
711 77 Stråssa

örebro

Uthyrning
Stadsvägen 16
703 65 Örebro