Välkommen till Batalj

Time to Escape reality

Bataljs passion är att arrangera proffsiga och helt unika event för företag och privatpersoner oftast med fokus på skräck. Vi har långt över 20 år i branschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, så är vi rätt företag för de riktigt stora kunderna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga.

Vår anläggning i Stråssa är numera nedlagd! Sedan 2009 har 10 000 tals kunder njutit av anläggningen i Stråssa. Den är  t.ex. utseed till världens bästa magfeed bana och världens längsta horror walkthru event med zombie escape. Vi har haft kunder som kört gigantiska paintballspel på Kilsbergsbataljen 29 gånger, airsoftare som stridigt på helgspel och större airsoftevent, många olika lajv som t.ex. Blodsband har annordnats med hundratals deltagare varje gång. Militär/polis/hundräddare-övningar har genomförts i årtionden. Enduro  och andra sporttävlingar arrangerats. Filminspelningar som Dystopia, Hide and seek, tv/youtube serier och ett femtital musikvideos har spelats in. Givetvis har skräckevent varit en stor del av vad vi gjort i Stråssa. Run for your lives kördes för första gången i Stråssa 2015 och är nu det största skräcklöpareeventet i världen. Bara Zombie Escape och Alone survivor har haft fler än tiotusen kunder. Med stor sorg är anläggningen i Stråssa nu nedlagd! Vad händer med området nu? Inte ens vi vet. Men vi flyttar till annan komun med större ambitioner och tusentals fans i ryggen och tar våra unika event och kunder med oss.

Vår slogan är ”Escape Reality” och det är vad vi levererar, verklighetsflykt.

Våra event anordnas ofta vid vår egna gruva i Stråssa. Vi kan garantera att vi har unika aktiviteter för alla smaker men vi specialiserar oss framför allt på skräck. Vi har uthyrning av utrustning för lek & teambuilding  som t.ex. paintball, lasertag och sumodräkter, men även för rekreation och avkoppling som tält, badtunnor. Ifrån vår webbshop levererar vi t.ex. lajvartiklar, airsoft, fx-linser och fx-smink.

Några av de event vi arrangerar är t.ex. Zombie Escape (världens största “horror house”), Run For Your Lives (skräck & hinderlöparlopp), Kilsbergsbataljen (paintball), Bloodsband Realoaded (apokalyptisk lajv).

Vi har också kapacitet att levererar små som stora skräckevent direkt till kunden där de  vill ha det. Vi tar med oss allt som behövs, ett planerat anpassat skräckevent t.ex. Quarantine, med statister, rekvisita och effekter. Vi har en 10 000 kvm mobil uppblåsbar anläggning om det behövs och är beredda på alla udda frågor.

Nära samarbete med filmbolag, artister och entreprenörer hör till vardagen och vi brukar kallas entreprenörer eller rätt och slätt bröderna Batalj.

Erik & Gunnar Haneskog
Grundare och ägare Batalj Event AB

   Batalj Event AB unika event med passion för skräck

Kontakta oss på 019 – 55 55 033 eller 072 – 50 50 096

hitta till oss

stråssa

Scenarioanläggning Industrivägen 14
711 77 Stråssa

örebro

Uthyrning
Stadsvägen 16
703 65 Örebro