kompisgäng

Oavsett om det är en överraskning eller något ni gör varje år.

 

 

KOMPISGÄNG

Är det dags för årets kompisträff? Har någon fyllt jämnt? Eller är det helt enkelt dags att göra något kul med familj eller släkt. Oavsett har vi alla aktiviteter ni kan önska er och mycket mer som inte finns någon annanstans.

Fundera på hur mycket tid ni har och hur länga ni vill stanna. Oavsett om det blir några timmar eller flera dagar får vi er budget att funka.

Vi på Batalj kan erbjuda de roligaste och mest annorlunda aktiviteterna i världen. Även om mycket av vårt fokus ligger mycket på skäckevent så har vi även en av världens häftigaste scenariobanor för t.ex. paintball/airsoft/lasertag och ni kan kombinera adrenalinet med badtunnor och aktivitetscenter med en massa kul om ni bara vill slappa (biljard, airhockey, pro pokerrum, fussball, pro dart, boule, bågsskytte, hockey).

Populäraste kombinationerna just nu är Alone survivor, scenario-paintball/airsoft/lasertag och badtunnor samt övernattning på Bates Motel.

Vi sätter ihop ett dagsschema åt er som passar ihop med eventuella andra planer ni har. Men hos oss har ni allt ni behöver, men boka i tid för speciellt lördagar under säsong brukar vara fullsatt långt i förväg..

Övernattning

På plats i Stråssa finns Bates Motel. 5 rum med eget pentry, egen toalett och en samlingslokal med kök. Helt perfekt för upp till 30+ personer. Men tyvärr kan det spöka.

Boka per natt mot vandrarhemspris.

Kontakta oss via telefon 072-5050 096 eller via mail bokning@batalj.se