Boka din Zombie Escape

corpse

Så bokar du din Zombie Escape steg för steg

1. Skicka ett mail till bokning@batalj.se eller ring 072-50 50 096.
Ange: Event Zombie Escape, ditt namn, antal personer, önskat datum och eventuell önskad tid.

En del av våra underleverantörer bokar oftast in er själva på tider vi försett dem med. Då skall ni inte boka via oss.

2. Vi bekräftar bokningen samma kväll eller så snart som möjligt via e-post. I mailet får ni mera information och en starttid.
Ni kan givetvis köpa biljetter direkt utan att boka. Biljetterna gäller 12 månader så de går bra att boka in när det passar er. Har ni inte fått svar inom 24 timmar bör ni ta kontakt med oss via telefon.

3. Biljetter kan köpas direkt via webbshoppen. Vi tar alltid kontakt med alla som skickar en bokningsförfrågan för att kunna lämna ytterligare information. Antal platser är begränsade så även om ni bokar ett visst datum kan vi inte garantera att ni får en plats just den dagen. Välja gärna flera datum alternativ.
I webshoppen kan ni välja digitalbiljett (gratis) eller skicka fysisk eventbiljett som då postas till (35 kr).

OBS! Som det står på informationen i webbshoppen så skickas inga fysiska biljetter ut när man köper biljetten. Allt sköts digitalt. Ni mailar oss bara det beställningsnummer som ni får när ni köpt biljetten. Det gör ni enklast genom att svara på vårt mail med er bokning. Vill ni ha fysiska biljetter betalar ni för det när ni väljer leveranssätt.

Har ni frågor vill vi att ni mailar bokning@batalj.se eller ringer: 019-55 55 033

Datum som vi kör de större dagarna finner ni här. Gäller det en svensexa / Möhippa eller ett t.ex. en riktigt stor grupp på så kan ni förstås föreslå datum och tid själva. Ring oss så berättar vi mer.

Har ni köpt biljett hos underleverantörer så ringer ni deras kundtjänst för att boka en tid: Observera att köper ni biljett via någon av dem kan vi inte garantera plats på vissa datum, då det kan bli fullt.

Avbokning / ändring av tid
Behöver ni ändra bokningen så kontaktar ni oss via det mail ni fått eller i andra hand ringer. Det är ni själva som ansvarar för att avbokningen går igenom. Tänk på att bokningar inom 72 timmar från eventstart är låsta och inte kan ändras. Biljetter är inte personliga utan kan säljas eller ges till andra.