Medaljer och utmärkelser

Vi på Batalj gillar att sprida glädje och motivera deltagarna till den lilla extra insatsen. Vi har därför sedan många år tillbaka som första paintball/airsoft företaget i världen tagit fram egna medaljer och släpspännen  En del kan köpas som “momentum” med de allra flesta kan bara fås som en belöning för en extraordinär insats under våra event.

OBS! Som deltagare på big gamet har ni rätt att bära deltagartecknet för KB. Har ni varit med 5 gånger få ni bära veterantecknet och har ni varit med 10 gånger får ni bära jubelveterantecknet.

Hur går det till?

På big gamen får alla som deltar rekommendera spelare eller funktionärer för en utmärkelse. Det är alltså inte bara domare och ledare som gör detta. Ser du någon som gör en fin insats under spelen eller som du vet under en längre tid gjort en bra insats för paintball rent allmänt så kan du ta kontakt med en domare och rekommendera denna person. Kolla då upp namn eller nummer så blir det enklare. Ange också varför du anser att denna person skall ha utmärkelsen och vilken utmärkelse som borde passa. Varje lagsledare samlar även in synpunkter från alla i sitt lag och rekommenderar. Vi har alltid en samling vid dagens slut där utmärkelserna delas ut.

Här nedan beskrivs de olika utmärkelserna

Medaljer

Purple_Hurt_Master_Blaster___Ribbon_barsMedaljen i lila längst till vänster bygger på samma kriterier som den välkända Purple Hart som delas ut för modiga kombattanter som skadat sig i strid. Givetvis kallar vi den för Purple Hurt.

Den andra mostvarar Victoria korset eller Medal of honor och kallas för Master Blaster.

Dessa medaljer kan delas ut till alla deltagare på Big Gamet. Spelare men även funktionärer som gjort fina insatser för Big Gamet eller för Paintball intresset.

Kriterier

Batalj_utmarkelse_kriteriumTill vänster ser ni kriterierna för våra släpspännen och vilka som finns idag (mer kommer att tillföras). Våra släpspännen fäster ni enkelt på bröstet med de två pinsknappar som sitter på baksidan. De utmärkelser som vi inte delar ut gratis kan man köpa på plats för 25 kr (självkostnadspris). Givetvis skall ni uppfylla kriterierna.

Släpspännen

Batalj_Ribbon_Bars

De släpspännen man kan köpa är deltagarmärket KB, veterantecknet KB, jubelveterantecknet KB, gruppledartecknet och medictecknet. Övriga kan bara fås som en utmärkelse.

Ghost släpspännet kan bara innehas om man blir upptagen i gruppen Ghost Battalion. Detta styr inte Batalj över utan är vår egna vip-klubb som vi sponsrar. Är ni intresserade kontaktar ni enklast Erik så sätter vi er i kontakt med ordförande för Ghost Battalion.

Nya utmärkelser

Nya utmärkelser som kommer att börja delas ut under 2013. Vi planerar några nya släpspännen och även en ny medalj.

Zombiekiller
Förtjänstmärke