Zombie Escape Christmas

Zombie Escape Christmas 6 dec

Zombie Escape Christmas

Snart är julen här och våra Zombies julpyntar och ser verkligen fram emot lite ledighet. Men först måste alla julmat fixas. Kom till oss och hjälp dem klara av julbestyren och fylla förråden.

OBS! Eventet blir av om vädrets makter tillåter det men ni kan boka nu. Den 26/11 spikar vi eventet och meddelar de som bokat in sig om det blir av eller inte.

morgueEtt Zombie Escape med jultema, kan det blir bättre? Upplev den underbara hötiden på nära håll i våra kulvertar och riktigt mysa ned er framför brasan med lite glögg innan ni försöker rädda världen eller offra er försökande.

Lite mera ho ho ho och överraskningar….utlovas. Boka nu för det fylls på snabbt.

Varje deltagare kommer att förses med ett snitselband som representerar dennes liv. Om en Zombie tar det är man smittad och får leva med det. Givetvis fullföljer man eventet som normalt men man kan på så sätt tävla inom och mellan grupper för att se vilka som verkligen skulle överleva en apokalyps.

Boka nu för biljetterna till Zombie Escape Christmas tar slut snabbt!

1. Boka en starttid genom att klicka här (datumen för den 6/12)

Biljetter köper ni först när vi ser att eventet blir av den 6/12. (spikas i så fall 26/11) och då meddelar vi alla som lämnat intresse.