Karta Gruvkontoret

Nedan ser ni en karta över området kring Gruvkontoret. Praktisk information finner ni även på anslagstavlan i matsalen samt utanför.
Eventuellt kommer registreringen ske vid bollutlämningen där även utrustning hämtas ut. Alla deltagare kommer att förses med dogtag och unikt armband beroende på köp som skall bäras under hela eventet.

KARTA GRUVKONTORET

Registrering

Hit skall alla nyanlända först gå innan de gör något annat på området. Registreringen är obligatorisk och skall göras i person eftersom alla skall skriva på deltagarpappret som visar att ni förstått alla regler ni måste följa som deltagare på eventet.
Här får ni även era värdekuponger och dogtag. Er dog tag skall bäras tillsammans med ert deltagarid/armband under hela vistelsen på eventet.

Chroningen

Detta är enda ställen uppe vid Gruvkontoret där man få skjuta med markörer. Här testar ni inställningen på markören så att ni har rätt utångshastighet.

Grillning

En av de stora grillplatserna som finns att tillgå. Mycket populärt ställe på kvällen.

Matsalen

Här serveras frukost och samlingar hålls även vid t.ex. prisutdelning.

Info

Stora infotavla där resultat, kartor och information finns kring eventet.

Toa

4 st riktiga toaletter står till förfogande i gruvkontoret vid matsalen. 16 till finns om behov uppstår.

Butiken

Batalj flyttar upp en stor del av Örebrobutiken på big gamen. Här hämtar ni ut köpta varor som är beställda samt kan införskaffa mer prylar till KB-rabatterade priser som vi har under hela eventet. Här köper ni t.ex. rök och spränggranater.

Service

Service rummet finner ni bredvid butiken. Här finns det prylar för att fixa markören och annat som kan behöva lagas.

Sovsalen

För er som bokat plats i sovsalen så finner ni den på tredje våningen. Observera att vi tar inte ansvar för personliga tillhörigheter. Dessa kan lämna in vid värdeinlämningen som ligger på bottenvåningen.

Boll

Genom dessa fönster hämtar ni ut er köpta boll. Se till att ha värdekupongen i beredskap.

Hyra

Genom dessa förnster hämtar och lämnar ni era utrustningar etc, som ni skall hyra. Tält som skall hyras hämtas på annat ställe men man köar här för att hämta ut dessa. Var beredda på att legitimera er och lägga deposistion på 500 kr per tält.
Alla som hyr skriver på en hyr blankett som gäller som avtal mellan Batalj och kunden. Se till att pricka av er ordenligt när ni lämnar igen hyrd utrustning.

Luft

En av de primära luftfyllningsstationerna (nr 1). Denna anläggning har eget dieselaggregat på 36 A som står i källaren och klarar flera hundra minutliter. Luftbank tillsamman med stora tanken “Big Moma” är på ca 900 l. Det finns 4 fyllstationer.

Den andra stora primära fyllstationen (mobila nr 2) finns mitt ute på banan och klarar ca 400 m/l med en luftbank på 6x80L. Den har två fyllstationer. Denna används främst under spel. Gardet som befinner sig närma gruvkontoret får gärna använda luftfyllningen vid gruvkontoret för att minska köer ute på banan. Några av de andra fraktionerna kommer att få tillgång till lufttankar också. Men räkna inte med att de räcker hela dagarna.