De olika fraktionerna KB31

Här presenteras lite kort de olika fraktionerna. När ni köper Er biljett väljer ni en sida. Vi kommer så långt som möjligt låta alla får spela på den sida man köpt biljett till men vi kan bli tvungna att flytta en del deltagare till andra fraktioner om fördelningen är för orättvis. Givetvis skall vi hålla ihop kompis gäng/grupper så att man får spela ihop som det är tänkt. Spelare som lagt ner mycket tid på sin utstyrsel/ut klädnad har alltid större chans att få spela där men tänkt sig. Preliminär lagindelning publiceras på denna sida några dagar innan spel. 

Medborgarna

wastelands city2

I folkmun: Betongråttorna

Stridsgrupp: Råttorna

Fraktionsledare:

Info: kommer

Ledarens högra hand: anmäl intresse

Agenda: Status quo i Securum och fortsatt trygga gränser inom sin stadsdel. Hålla Wastepeople och zombies ute och styra slöddren ”medborgarna” i järnhand. En säkrad stadig tillgång med mat och vatten från slöddren. Tillgång till drickbart vatten från pumphus och drivmedel från de få källorna. Ta över zonfarmer om möjligt eller på annat sätt pressa sig till stadiga leveranser från Wastelands.

Friklanerna

badlands2

I folkmun: Sandlopporna
Agenda: Överleva för dagen och där möjlighet infinner sig göra en bra affär eller ta för sig av ”övergivna” byggnader. Vatten och mat är viktigast men man drar sig inte för att ta till vapen om möjligheten till en ”god” affär infinner sig. Utöka handel och finna det goda livet.Stridsgrupp: Klans

Fraktionsledare: sökes

Info: Här kan det vara dig vi presenterar

Ledarens högra hand: ?

Dom andra

Ghost

I folkmun: Gastar

Stridgrupp: Gastar

Agenda: Med överraskning slå till mot konvojer och lättförsvarade råvaruställen. Alla andra är lovliga byten. Bensin, mat och ammunition är makt och skall införskaffas där tillfälle bjuds.

Fraktionsledare: ?

Info:

Ledarens högra hand: kan vara du

Info: ?

Den stora pesten

zombiesI folkmun: Zombies

Stridgrupp: Zombies

Agenda: Äta

Zombieledare: David Jonutis

Ingen vald (lämna intresseanmälan)

no picture

Info: Rutinerad Zombieledare

 

 

Dold agenda

Alla klaner/grupperingar har också en dold agenda som bara avslöjas för gruppens medlemmar. När ni anmäler er kan ni ange en sida ni vill kämpa för. Gastar och Medborgare har ett begränsat antal deltagare. Sandloppor och gardet flest spelare i fraktionen.