Anmälan till eventet

Biljetter KB30 D-day

banner_dday-3 juni 2017 450

Du anmäler dig genom att gå till webshoppen där du köper de biljetter du önskar. Observera att det oftast finns olika typer av biljetter och ibland tillval där du väljer en önskad sida du vill spela på. Du kan givetvis köpa mer än en biljett till en vän men var beredd på att alla måste registrera sig på plats på eventet.

[button_dark size=”medium” url=”http://batalj.com/1010-kb27-d-day-paintball-big-game-28-maj”]Köp biljett[/button_dark]

[button_dark size=”medium” url=”https://goo.gl/forms/0vIK8DjbxGSQs0wQ2″]Lämna din deltagarinfo[/button_dark]

[break]

Betalning på plats kan komma att bli möjlig om det finns biljetter kvar när det är dags. Men det kan alltså ta slut.

Biljetter KB31 Wastelands

wastelands 2017

Du anmäler dig genom att gå till webshoppen där du köper de biljetter du önskar. Observera att det oftast finns olika typer av biljetter och ibland tillval där du väljer en önskad sida du vill spela på. Du kan givetvis köpa mer än en biljett till en vän men var beredd på att alla måste registrera sig på plats på eventet.

[button_dark size=”medium” url=”http://batalj.com/1020-kb31-wastelands-paintball-bg-19-augusti”]Köp biljett[/button_dark]

[button_dark size=”medium” url=”https://goo.gl/forms/S0bJWkMMdJIWXt262″]Lämna din deltagarinfo[/button_dark]

[break]

Betalning på plats kan komma att bli möjlig om det finns biljetter kvar när det är dags. Men det kan alltså ta slut.

 

Hyra av utrustning

Du som hyr utrustning hämtar det på avsedd plats, vid Gruvkontoret. Det sker också först efter att du registrerat dig på plats på eventet. Var beredd på att skriva på papper och uppvisa legitimation på anmodan.

Köpvillkoren

Biljetterna är personliga och vi vill att alla läser köpevillkoren samt alla regler vi förväntar oss att deltagare skall följa på eventet. OBS! Biljetterna är som regel alltid bindande ingen återbetalning sker till de som inte dyker upp på eventet. Köpt utrustning som inte hämtas upp på ett event kan skickas mot extra kostnad till köparen.

Extra köp och leverans på plats

Om du önskar finns det ofta möjlighet att i samband med biljettköpet handlar extra boll, rök eller utrustning som då levereras på plats på eventet utan extra kostnad. Dessa extra produkter hämtas som regel ut i butiken vid gruvkontoret men om det är boll sker det via registreringen.