Konferens

kombinera teambuilding by fear med konferens

Konferens i Stråssa

Vår stora konferenssal Apokalypsen rymmer upp till 35 personer (30 med egen bordsyta) och är fullt utrustad med whiteboard och projektor. I direkt anslutning finns aktivitetshuset med en massa kul aktiviteter ni kan roa er med i pauser eller som egna pass under dagen.

Pris för heldag med 1 st fika 200 kr/person.

 

NI KAN KOMMA TILL OSS ELLER SÅ KOMMER VI TILL ER!

Visste ni att vi kan anordna många av våra event på plats hos er. Alltifrån lasertag till avancerade skräckevent.

Vi skräddarsyr efter Era behov

Vi har många olika event att erbjuda och vi är säkra på att något av dessa passar Er perfekt. Vi kan kombinera många event och vi kan förlänga eller förkorta dem beroende på Er tänkta tidsram och budget. Har ni specifika önskemål behöver ni bara nämna dem så tar vi med det i planeringen och kommer med förslag på en lösning.

Offert

Vi sätter alltid samman en offert för större grupper och företag. Det är för Er och vår gemensamma planering och för att Du som fått ansvaret att fixa ett passande arrangemang, skall få ett bra underlag att presentera. Givetvis uppdaterar vi offerten löpande tills vi är överens och  ni har alla detaljer klara för Er. Tveka inte att ställa frågor om vad som helst ni undrar.

Söker ni ett långvarigt samarbete med. Kanske har ni regelbundet utländska kunder eller leverantörer som är på besök. Vi har event som passar små grupper såväl som stora och de kan genomföras alla dagar i veckan. Ta gärna kontakt med oss så offererar vi enligt en modell som gör samarbetet rättvisa. Ni blir en kund och partner med oss och vi kan leverera något unikt med kort varsel och till bra pris.

Låter det intressant? Ring oss 072 – 50 50 096 eller klicka nedan.

Skicka en offertförfrågan

7 + 11 =

Run For Your Lives med företaget

Varför inte låta företaget spring skräcklöparloppet Run For Your Lives i något av de städer det arrangeras.

Bates motel

På plats i Stråssa finns Bates Motel för de som vill ha övernattning. Som man hör på namnet kan det vara lite kusligt, det är upp till er att bestämma. Det finns 5 rum med eget pentry, egen toalett och en samlingslokal med eget kök. Helt perfekt för upp till 30+ personer. Boka per natt mot vandrarhemspris.