escape_banner

Zombie Escape. Förbered Er för det häftigaste Zombie-eventet i världen. Vi erbjuder Er möjligheten att se om Ni har modet och skickligheten att överleva en Zombie Apokalyps!

FÖR ATT BOKA ERA PLATSER KLICKA HÄR!

FÖR ATT KÖPA BILJETT KLICKA HÄR!

Det finns olika varianter av Zombie Escape. Denna sida behandlar Zombie Escape Gauntlet vårt populäraste event.

Zombie Escape ”Gauntlet”
Hur går det till?

Alla deltagare går som överlevande i en grupp på 3-5 personer för att rädda världen. Batalj står för alla statister ni fokuserar på att överleva och klara uppdraget. Ni kan alltså komma själva eller hundratals. Detta event kan bokas på utsatta datum enligt nedan. Är ni t.ex. ett företag eller större gäng kompisar kan ni även boka ett eget tillfälle (räkna med minst 30 personer). Det finns en ”snällare” variant på Zombie Escape som vi kallar Fear the Dark.

Zombie Escape ”Alone Survivor”
Hur går det till?
Vi har även detta event som främst för svensexor/möhippor/företag eller för att till exempel fira någons födelsedag. Gruppen får du en egen dag/tid. De flesta deltagarna sminkas upp och agerar zombies, resten av gänget eller kanske bara ”offret”, är överlevande som skall rädda världen. Klicka här för att läsa mera.

Ring oss om ni har funderingar eller vill ha offert för egen dag 072 50 50 096

 

Zombie Escape Gauntlet eventet i detalj: i en grupp på 3-5 överlevande ska ni kämpa er igenom en zombiefylld bana som går genom flera hus, under marken och högt upp i industrianläggningar. Ni försvarar er med mjuka buffervapen, som ni hittar längs vägen.  Eventet är mycket läskigt, tar ca 60-120 minuter och kräver att ni samarbetar för att ni skall kunna ta er till målet, helikopterplattan. Bra skor, varma och oömma kläder samt hållbara nerver är vad som krävs. Eftersom detta är rejält läskigt har vi satt en gräns vid ca 13 års ålder med målsmans medgivande. Var beredda på att få en rejäl adrenalinkick!
Vi använder rökeffekter så har ni astma är det bra om ni förbereder er på det.

Fler svar på frågor om hur det går till samt regler finner ni till höger.

Datum för Zombie Escape ”Gauntlet” 2016

27 februari
19 mars
2 april

16 april
30 april
7 maj
4 juni
18 juni
30 juli
27 augusti
24 september
8 oktober
12 november
19 november
26 november

fler datum kan komma att släppas mellan dessa datum.

Varje grupps starttid för Zombie Escape Gauntlet är en lördag mellan 13:00 och 17:00. Vi kör eventet under lördag eftermiddagar så att alla har kvällen fri för andra aktiviteter.

Ni kan köpa biljetter på www.batalj.com

Du kan även boka in företag/svensexor/möhippor etc. på egna datum nu.

Zombie Escape passar av alla typer av grupper. Kom som företagare med kunder, som svensexa- eller möhippagäng eller varför inte komma med kompisarna?För svensexor/möhippor läs mer här.

Klicka för att: skicka en bokningsförfrågan på ett/flera datum så kontaktar vi dig

barrels

OBS! gäller det svensexa/möhippa på  minst 10 personer eller ett stort gäng, t.ex. ett företag med fler än 30 deltagare, kan vi arrangera Zombie Escape när ni vill på egen dag.

Vill du skriva ut för att använda till kort: Här finns en enkel flyer att ladda ned.

Film från gränslöst på youtube 100 000 träffar de ger högsta betyg

Kort om zombie-eventet

morgueErt försök att överleva tar ca 60-120 minuter. Ni tar er genom en forskningsanläggning på över 6000 kvm,  flera hundra meter gångar under marken och ytterligare komplex på 15000 kvm. Ni är omringade av Zombies och rör er nedåt genom flera våningsplan, alla med olika teman. Från kontorskomplex till forskningslabb. Målet är konvojen i sista komplexet. Varje grupp har 3-5 deltagare. OBS detta är inte paintball eller airsoft, så inga skydd behövs.

Eventet arrangeras i vid Stråssa gruva norr om Örebro

En unik zombie-upplevelse

Lägsta ålder är 13 år med målsmans deltagande/medgivande.

warehouseDetta är en mycket nervpåfrestande aktivitet och vi vill varna känsliga personer för de verklighetstrogna inslagen. Komplexen är ombyggda för att göra zombieapokalypskänslan komplett. Bland annat är en avdelning en äldre industrilokal och en del av banan utgörs av gångar som går under markplan. Ta på dig bra skor för gångarna kan vara lite blöta. Vi ansvarar inte för förstörda eller borttappade kläder/förememål. Alla deltagare gör eventet på eget ansvar.

Vilka passar Zombie Escape för?

Zombie escape passar för alla åldrar, från 13 år och uppåt. Aktiviteten passar perfekt för svensexor/möhippor men även för större sällskap som företag eller kompisgäng. Vill du som företag ta med kunder på något de inte glömmer i första taget är detta rätt aktivitet. Vi kan givetvis skapa en kombination med våra andra aktiviteter.

För större grupper har vi statister som agerar zombies/personal i anläggningen. För mindre grupper t.ex. svensexor/möhippor är det populärt för deltagarna att själva ta sig an rollen som köttätande Zombies, givetvis skall brudgummen/bruden vara med som en deltagare i gruppen som skall ta sig ut.

Läs mer om Svensexa / Möhippa-paketet här.

På plats finns café och bekvämligheter, ta gärna med kontanter men vi har oftast kortläsare på plats.

Priser för Zombie Escape på Svensexa/Möhippa/Företag

Egen grupp t.ex. svensexa/möhippa (då ni kommer själva och agerar zombies och överlevande)

Det finns KOMBO-rabatter läs mera här.
I samband med större grupper eller i kombination med annan aktivitet i Stråssa ger eventuellt rabatter.

crematory

Presentkort för Zombie Escape

basementNi som vill ge bort detta event som present kan köpa en biljett på batalj.com som gäller 8 månader. Mot en extra avgift kan ni även få en fysisk biljetter skickad via post. Zombie Escape Gauntlet körs nästan hela året så det passar också bra som julklapp.

Hitta till Zombie Escape!

Se till att kolla detta innan ni åker hemifrån. Registrering sker i matsalen högra ingången. Parkering sker uppe framför Gruvkontoret. OBS! Skyltar där det står obehöriga ej äga tillträde gäller inte kunder förstås, ni är behöriga liksom andra som arbetar på området. Men håller er borta från andra delar av industriområdet!

Sammanfattning och agenda

Deltagarna hälsas välkomna i Gruvkontorets lounge där man kan passa på att fika och komma i stämning. Skall man gå banan själv är det bara att komma på utsatt tid och njuta av stämningen tills det är dags.

Skall ni arrangera för en svensexa/möhippa etc. behöver några deltagare få lite tid innan för smink och genomgång. Eftersom det är en del att förklara kontaktar vi alltid kunden innan och går igenom upplägget.

Skicka en förfrågan eller boka direkt i webbshoppen.

Köpvillkor avbokning

OBS! Det är förbjudet att filma/fotografera inne på banan.