escape_banner

Zombie Escape. Förbered Er för det häftigaste Zombie skräckupplevelsen i världen. Detta är en föreställning med skådespelare där ni kan ställa er frågan skulle jag överleva en Zombieapokalyps? Varje grupps starttid för Zombie Escape är en lördag (13-17:00) eller torsdag (18-21:00). Vi kör föreställningar under lördag eftermiddagar så att alla har kvällen fri för andra aktiviteter. Vi bokar även in företag eller större grupper ring oss för egen dag och tid.

OBS! Detta är originalet blanda inte ihop oss med bleka kopior. Vår anläggning är vår egen och Zombie Escape har specialbyggts under 7 år. Allt sker inomhus i europas största ”horrorhouse”.

FÖR ATT BOKA ERA PLATSER KLICKA HÄR!

FÖR ATT KÖPA BILJETT KLICKA HÄR!

Zombie Escape
Hur går det till?

Alla deltagare är med i en teaterföreställning och agerar själva överlevare i en grupp på 3-6 personer. Ni kommer att passera en mängd scener där Batalj står för alla skådespelare och effekter, ni fokuserar på att överleva och klara uppdraget. Ni kan boka allt från en till hundratals deltagare. För mindre grupper sker bokningen till specifika datum, enligt nedan. Är ni t.ex. ett företag eller större gäng kompisar kan ni även boka ett eget tillfälle (räkna med minst 30 personer). Observera att ni interagerar med våra skådespelare för att kunna njuta fullt ut av föreställningen.

Alone Survivor
Vi har även ett event som främst är för svensexor/möhippor/företag eller för att t.ex. fira någons födelsedag eller skolklasser. Gruppen får du en egen dag/tid. De flesta deltagarna sminkas då upp och agerar zombies, resten av gänget eller kanske bara ”offret”, är överlevande som skall rädda världen. Klicka här för att läsa mera.

Ring oss om ni har funderingar eller vill ha offert för egen dag 072 50 50 096

 

Zombie Escape föreställningen: I en grupp på 3-6 överlevande ska ni ta er igenom en zombiefylld bana som går genom flera hus, under marken och in genom industrianläggningar. Hela anläggningen blir en en lång teaterföreställning där ni får uppleva zombie apokalypsen. Vid behov försvarar er med mjuka s.k. buffervapen, som ni hittar längs vägen. Föreställningen är mycket läskigt och tar ca 60-120 minuter det kräver att ni samarbetar och interagerar med skådespelarna för att ni skall kunna ta er till målet, den militära konvojen. Bra skor, varma och oömma kläder samt hållbara nerver är vad som krävs. Eftersom detta är rejält läskigt har vi satt en gräns vid ca 13 års ålder med målsmans medgivande. Var beredda på att få en rejäl adrenalinkick då scenerna och skådespelarna kommer att göra sitt yttersta!
Anläggningen har hundratals fasta inbyggda effekter som jobbar mot alla era sinnen. Vi använder rökeffekter, så har ni astma är det bra om ni förbereder er på det. Vi har dock aldrig haft något problem med det så att någon behövt bryta. Ha oömma kläder.

Fler svar på frågor om hur det går till samt regler finner ni till höger.

Datum för Zombie Escape 2017

Lördag 18 mars 2017

Lördag 8 april 2017
Torsdag 13 april 2017
Lördag 22 april 2017
Lördag 29 april 2017
Lördag 6 maj 2017
Lördag 13 maj 2017
Lördag 20 maj 2017
Torsdag 1 juni 2017
Lördag 17 juni 2017
Lördag 1 juli 2017
Lördag 15 juli 2017
Lördag 29 juli 2017
Lördag 5 augusti
Lördag 26 augusti

Fler datum kan komma att läggas in mellan datumen ovan. Fler datum för sep-dec 2017 kommer.

Biljetter gäller 8 månader så det är en bra present.

Ni kan köpa biljetter på www.batalj.com

Du kan även boka in företag/svensexor/möhippor etc. på egna datum nu.

Zombie Escape passar av alla typer av grupper. Kom som företagare med kunder, som svensexa- eller möhippagäng eller varför inte komma med kompisarna?För svensexor/möhippor läs mer här.

Klicka för att: skicka en bokningsförfrågan på ett/flera datum så kontaktar vi dig

barrels

Vill du skriva ut för att använda till kort: Här finns en enkel flyer att ladda ned.

morgueOBS detta är inte paintball eller airsoft, så inga skydd behövs. Eventet arrangeras i vid Stråssa gruva norr om Örebro

En unik föreställning

Lägsta ålder är 13 år med målsmans deltagande/medgivande.

warehouseDetta är en mycket nervpåfrestande föreställning och vi vill varna känsliga personer för de verklighetstrogna inslagen. Komplexen är specialbyggda för att göra zombieapokalypskänslan komplett med egna teman. Vi ansvarar inte för förstörda eller borttappade kläder/förememål. Alla deltagare gör eventet på eget ansvar.

Vilka passar Zombie Escape för?

Zombie Escape passar för alla åldrar, från 13 år och uppåt. Den passar perfekt för svensexor/möhippor men även för större sällskap som företag eller kompisgäng. Vill du som företag ta med kunder på något de inte glömmer i första taget är detta helt rätt. Vi kan givetvis skapa en kombination med andra aktiviteter.

För större grupper har vi skådespelare som agerar zombies/personal och civila roller i anläggningen. För mindre grupper t.ex. svensexor/möhippor är det populärt för deltagarna att själva ta sig an rollen som köttätande Zombies, givetvis skall brudgummen/bruden vara med som en deltagare i gruppen som skall ta sig ut. Observera att det då kan bokas på egen tid och inte bara på den bestämda datumen.

Läs mer om Svensexa / Möhippa-paketet här.

På plats finns café och bekvämligheter, ta gärna med kontanter men vi har oftast kortläsare på plats.

crematory

Presentkort för Zombie Escape

basementNi som vill ge bort detta event som present kan köpa en biljett på batalj.com som gäller 8 månader. Mot en extra avgift kan ni även få en fysisk biljetter skickad via post. Zombie Escape körs nästan hela året så det passar också bra som julklapp.

Hitta till Zombie Escape

Se till att kolla detta innan ni åker hemifrån. Registrering sker i matsalen högra ingången. Parkering sker uppe framför Gruvkontoret. OBS! Skyltar där det står obehöriga ej äga tillträde gäller inte kunder förstås, ni är behöriga liksom andra som arbetar på området. Men håller er borta från andra delar av industriområdet!

Sammanfattning och agenda

Deltagarna hälsas välkomna i Gruvkontorets lounge där man kan passa på att fika och komma i stämning. Skall man detla i föreställningen själv är det bara att komma på utsatt tid och njuta av stämningen tills det är dags.

Skall ni arrangera för en svensexa/möhippa etc. behöver några deltagare få lite tid innan för smink och genomgång. Eftersom det är en del att förklara kontaktar vi alltid kunden innan och går igenom upplägget.

Skicka en förfrågan eller boka direkt i webbshoppen.

Köpvillkor avbokning

OBS! Det är förbjudet att filma/fotografera inne på banan.