Ni som har biljetter till Zombie Escape kan boka in er direkt. Eller så skaffar ni nya biljetter på www.zombieescape.se Detta event är alltså Zombie Escape Quarantine och har samma upplägg som Zombie Escape i Stråssa med skillnaden att man använder lasertagvapen mot alla attackerande zombies. Man går i grupper om 4 till (max 5)  personer. Eventet tar ca 25-30 minuter.

Läs mer på och boka på www.zombieescape.se

Är ni ett företag, svensexa, möhippa eller kompisgäng och vill köra t.ex. Zombie Escape varianten Alone survivor. Ring oss på 072-5050096 eller maila direkt till bokning@batalj.se

Har ni biljetter via liveit bokar ni via dem, har ni biljetter via oss bokar ni via bokning@batalj.se.

Tillgängliga datum och starttider finner ni på hemsidan och här:

Lördag 20 oktober 16:30-20:00 (biljetter slut)
Tisdag 30 oktober 19:00-21:00 
Lördag 10 november 16:00-20:00
Lördag 17 november 16:00-20:00

Mera datum och tider kommer löpande.

escape_banner

Zombie Escape Research Center i Stråssa har TILLFÄLLIGT stängt just nu!

Men ni kan boka i Örebro!

OBS! Texten nedan ligger kvar tills vi hinner uppdatera då vi öppnar i Stråssa igen. Vi kommer i framtiden lägga alla anläggningar under gemensamma sidan www.zombieescape.se

Förbered Er för det häftigaste Zombie eventet i världen. Ta er igenom en den enorma forskningsanläggningen och försök rädda världen genom att finna motgiftet. Beväpna er för närstrid och samla ert mod för ni kommer att behöva det. Varje grupps starttid för Zombie Escape är en lördag (13-17:00). Vi bokar även in företag eller större grupper.

Ring oss för egen dag och tid 072-5050 096.

OBS! Detta är originalet blanda inte ihop oss med bleka kopior, vi finns bara vid Stråssa gruva. Vår anläggning är vår egen och Zombie Escape har specialbyggts under 7 år. Allt sker inomhus i europas största ”horrorhouse”.

FÖR ATT BOKA ERA PLATSER KLICKA HÄR!

FÖR ATT KÖPA BILJETT KLICKA HÄR!

Zombie Escape
Hur går det till? Alla deltagare är överlevare i en grupp på 3-6 personer (vi siktar på 4 st). Ni kommer att passera en mängd scener där statister och avancerade effekter kommer att utmana er till det yttersta. Ni fokuserar på att överleva och klara uppdraget. Ni kan boka allt från en till hundratals deltagare. För mindre grupper sker bokningen till specifika datum, enligt nedan. Är ni t.ex. ett företag eller större gäng kompisar kan ni även boka ett eget tillfälle (räkna med minst 10 personer det finns även varianter som vi gärna berättar mer om).

Alone Survivor
Vi har även ett event som främst är för svensexor/möhippor men även företag, födelsedagar eller skolklasser. Kan då boka en annan tid än de ordinarie ovan. Under Alone Survivo sminkas de flesta deltagarna upp och agerar zombies, resten av gänget eller kanske bara ”offret”, är överlevande som skall rädda världen. Klicka här för att läsa mera.

Ring oss om ni har funderingar eller vill ha offert för egen dag 072 50 50 096

 

Zombie Escape: I en grupp på 3-6 överlevande ska ni ta er igenom en zombiefylld bana som går genom flera hus, under marken och in genom industrianläggningar. Vid behov försvarar er med mjuka s.k. buffervapen, som ni hittar längs vägen. Eventet är mycket läskigt och tar ca 1,5 timme. Bra skor, oömma kläder samt nerver av stål är vad som krävs. Eftersom detta är rejält läskigt har vi en rekommenderar gräns vid ca 13 års ålder. Var beredda på att få en rejäl adrenalinkick då scenerna och skådespelarna kommer att göra sitt yttersta!
Anläggningen har även hundratals fasta inbyggda effekter som jobbar mot alla era sinnen.
Vi använder rökeffekter, så har ni astma är det bra om ni förbereder er på det. Vi har dock aldrig haft något problem med det så att någon behövt bryta. Ha oömma kläder.

Fler svar på frågor om hur det går till samt regler finner ni till höger.

Datum för Zombie Escape 2018

Vi har vinterstängt just nu och bygger om, men siktar på dessa datum. Ring eller maila oss.

Lördag 28 april 2018
Lördag 19 maj 2018

Köp biljetter på www.batalj.com

Biljetter gäller 8 månader så det är en bra present.

Du kan även boka in företag/svensexor/möhippor etc. på egna datum nu.

Zombie Escape passar av alla typer av grupper. Kom som företagare med kunder, som svensexa- eller möhippagäng eller varför inte komma med kompisarna?För svensexor/möhippor läs mer här.

Klicka för att: skicka en bokningsförfrågan på ett/flera datum så kontaktar vi dig

barrels

Vill du skriva ut för att använda till kort: Här finns en enkel flyer att ladda ned.

morgueOBS detta är inte paintball eller airsoft, så inga skydd behövs. Eventet arrangeras i vid Stråssa gruva norr om Örebro

Ett helt unikt event man aldrig glömmer

warehouseDetta är en mycket nervpåfrestande och vi vill varna känsliga personer för de verklighetstrogna inslagen. Komplexen man går igenom är specialbyggda för att göra zombieapokalypskänslan komplett med olika teman. Vi ansvarar inte för förstörda eller borttappade kläder/förememål. Alla deltagare genomför eventet på eget ansvar.

Vilka passar Zombie Escape för?

Zombie Escape passar för alla åldrar, från 13 år och uppåt. Den passar perfekt för svensexor/möhippor men även för större sällskap som företag eller kompisgäng. Vill du som företag ta med kunder på något de inte glömmer i första taget är detta helt rätt. Vi kan givetvis skapa en kombination med andra aktiviteter.

För större grupper har vi skådespelare som agerar zombies/personal och civila roller i anläggningen. För mindre grupper t.ex. svensexor/möhippor är det populärt för deltagarna att själva ta sig an rollen som köttätande Zombies, givetvis skall brudgummen/bruden vara med som en deltagare i gruppen som skall ta sig ut. Observera att det då kan bokas på egen tid och inte bara på den bestämda datumen.

Läs mer om Svensexa / Möhippa-paketet här.

På plats finns café och bekvämligheter, ta gärna med kontanter men vi har oftast kortläsare på plats.

crematory

Presentkort för Zombie Escape

basementNi som vill ge bort detta event som present kan köpa en biljett på batalj.com som gäller 12 månader. Mot en extra avgift kan ni även få en fysisk biljetter skickad via post. Zombie Escape körs nästan hela året så det passar också bra som julklapp.

Hitta till Zombie Escape

Se till att kolla detta innan ni åker hemifrån. Registrering sker i matsalen högra ingången. Parkering sker uppe framför Gruvkontoret. OBS! Skyltar där det står obehöriga ej äga tillträde gäller inte kunder förstås, ni är behöriga liksom andra som arbetar på området. Men håller er borta från andra delar av industriområdet!

Sammanfattning och agenda

Deltagarna hälsas välkomna i Gruvkontorets lounge där man kan passa på att fika och komma i stämning. Skall man detla i föreställningen själv är det bara att komma på utsatt tid och njuta av stämningen tills det är dags.

Skall ni arrangera för en svensexa/möhippa etc. behöver några deltagare få lite tid innan för smink och genomgång. Eftersom det är en del att förklara kontaktar vi alltid kunden innan och går igenom upplägget.

Skicka en förfrågan eller boka direkt i webbshoppen.

Köpvillkor avbokning

OBS! Det är förbjudet att filma/fotografera inne på banan.