zombie_banner alone surv

Priser för Zombie Escape The Alone survivor

zorb ball2

550 kr/person (med latexmask och smikning)
600 kr/person (specialsminkning med limmad mask, tar lite längre tid)

Varje grupp betalar för minst 10 personer och sedan extra per person över det.


spa1Vill ni lägga till paintball  60 minuter kostar det endast 300 kr extra per person. Vill ni lägga till Zorbball 60 minuter kostar det 200 kr/person.

Ni kan även lägga till 1-2 st badtunnor för 3000 kr/tunna (rymmer 12-16 personer). Allt är eldat och klart bara att sätta igång och njuta. Läs mer här!

Vill ni grilla kan vi fixa det också.

ZOMBIE ESCAPE Alone Survivor

Zombie Escape för en Alone Survivor

Detta är vårt populäraste val bland svensexor, möhippor och för att fira någon. Eftersom målet är att låta personen i fråga göra något helt unikt  som aldrig lär glömmas så är detta inte ett  svårt val. Det kommer bli massivt med adrenalin, alla är inblandade och det kommer bli grymt kul.

Hur går det till?

Offret skall själv kämpa sig fram till slutmålet: en helikopterplatta i sista komplexet. Längs banan finns alla vänner professionellt sminkade och utklädda till zombies, och de kommer att göra sitt bästa för att skrämmas. Som försvar har offret bara en ficklampa och de vapen som han/hon kan hitta längs vägen, latexvapen etc.  Som en extra kul detalj kan man, om ni vill, låta ”offret” förses med liv i form av plastband som alla zombies skall  försöka erövra. Slut på alla band betyder att man blivit smittad av det hemska viruset. En kul detalj, men hela banan fram till slutmålet skall förstås klaras av hur det än går.

Zombie Escape-banan

Banan är en professionell anläggning bestående av ett första forskningskomplex inrett i olika teman. Genom sex våningar och sedan i några hundra meter av underjordiska kulvertar tas den överlevande till nästa större komplex, där militära konvojen är slutmålet. Hela anläggningen  är förstås inredd i zombie-apokalyptisk stil, och miljön är helt enkelt otrolig. Mekaniska monster, ljudeffekter, ljus, temperatur och lukter hjälper alla sinnen att komma i stämning. Ni hyr en komplett gigantisk skräckanläggning som är den största i Europa!

coronermanöver rumsign

förvaring

Schema för ca 2,5-3,5 timmar

– Samling vid matsalen. Offret får under tiden ”vännerna” sminkar sig, mysa vid braskaminen eller i solen utanför. Ni fixar lämpligtvis något kul eller annorlunda att göra. Vi har enkla pyssel och knåp men som inte har något egentligt med eventet att göra men det vet ju inte han/hon. Givetvis skall personen i fråga helst inte veta vad som är på gång.

– Alla vänner sminkas professionellt upp till grymma zombies i sminklogen och får instruktioner i hur man agerar och tips på bra taktik etc.

– Alla zombies placeras ut längs banan och förbereder sig, all rekvisita, effekter m.m. är klar sedan tidigare.

– Offret ser en kort film om bakgrunden och som förklarar vad som är på gång. En instruktör drar den sista genomgången och delar ut vapen, ficklampa och en liten klapp på ryggen eller spark om det behövs.

– Offret kämpar sig igenom banan på ca 50-90 minuter och under tiden kan alla zombies attackera den överlevande flera gånger längs vägen. En instruktör hämtar hela tiden zombies och leder dem längre fram på banan längs genvägar.

– Alla zombies samlas för att ta emot den överlevande vid konvojen som blir ett ”Dead End”.

Zombie Escape Kombo

paintball möhippa komboKombinera Alone Survivor med paintball i stadsmiljö på vår scenarioanläggning så har ni en extremdag av spänning och skratt.

Allt ingår komplett utrustning och spelledare/domare samt boll.

För 300 kr extra får ni för båda eventen med 200 boll. (extra boll 50 kr för 100 st)

Räkna med en extra timme för paintball. Eller varför inte lägga till Zorbball eller slappna av nerverna efteråt i våra badtunnor.

Vi har bekvämligheter och grillar på plats som kunden få nyttja fritt efter eventet. Duschar finns att låna mot 50 kr per person.

Skicka en bokningsförfrågan eller ring direkt 072 – 50 50 096.

Alone Survivor Superkombo

Väljer ni att köra minst tre event hos oss t.ex. paintball, Zombie Escape och badtunnor så får ni ytterligare rabatt. Vi kan även erbjuda en massa andra event som skräddarsys efter era behov. Ring och fråga oss.