Zombie Escape Alone survivorVår svensexa / möhippa KOMBO har satts ihop för att denna typ av kunder har speciella behov. Vi vet hur svårt det är att hitta något nytt som alla inte redan gjort tusen gånger tidigare. Vi har upplevelser som vi garanterar kommer är unika och kommer att ge oförglömliga minnen efteråt.

Lägg några timmar i Stråssa så har ni fyllt skratt & skrik kvoten för år framöver. Detta event passar givetvis lika bra för t.ex. den som fyller jämt.

Vi erbjuder er flera alternativ och sedan är det bara att kombinera ihop vad ni tycker skulle vara intressant och skicka oss en bokningsförfrågan med det här formuläret. Eller ringa direkt så svarar vi på alla frågor: 072 50 50 096.

Detta event passar även företag som vill pröva på både att vara odöd och försöka överleva.

 

 

Priser för Zombie Escape Alone survivor

Pris baseras på dag i veckan, lördag är populärast
Mån – Torsdag        450 kr/person
Fredag                   500 kr/person
Lördag                    550 kr/person

Varje grupp betalar för minst 10 personer och sedan extra per person över det. Vill ni lägga till paintball kostar det endast 250 kr extra per person. Extra timme 50 kr/person. Eller vill ni lägga till Zorbball så kostar det 200 kr/person för 1 timme med domare.  Vi kan också erbjuda våra sköna badtunnor med underbar utsikt. Vi har två tunnor som vardera har plats för 18 personer.

LÄS MER OM ZOMBIE KOMBON!