Paintball i Stråssa allt annat än vanlig paintball

Paintball i Stråssa Sinterverket

Paintball i Stråssa är långt ifrån vanlig paintball. Att banan har byggts på en tidigare gruva med 16000 kvm industribyggnader är en bra grund. Lägg sedan till flera års byggande i betong och med grävmaskin så har ni en anläggning i världsklass. Hundratals mindre hus, bunkrar och löpgravar tillsammans med de större komplexen ger er en labyrint att utforska.

Detta är Europas eller kanske  världens häftigaste anläggning för scenariospel.

Läs mer om själva Stråssa anläggningen här så vet du vad vi försöker berätta.

Paintballspel i Stråssa

Anläggningen i Stråssa är allt annan än en skogsbana. Massivt med hus och större industribyggnader där den största är på över 15000 kvm och 9 våningar, bjuder spelarna på något helt unikt i världen. Det är stort och det är häftigt. Är ni ett mindre gäng brukar vi avgränsa banan för att få ett tätare spel och byta område efter varje spel för att ni skall få chansen att se så mycket som möjligt av anläggningen.

Hur ser upplägget ut för paintball i Stråssa?

Ni väljer ett paket vid er bokning, ibland är det en kombination med andra event än paintball också. Beroende på valt paket har ni en satt tid som vi behöver hålla oss till, liksom ett antal paintballs som ingår etc.

Ni hälsas välkomna vid Gruvkontoret där ni får en kort genomgång och vi gör en lagindelning. Sedan får byta om i omklädningsrummet där ni får uniform, stridssedel, hjälmar etc. allt ni behöver för era uppdrag.
Ena laget är klädda i svart som specialförband med alla tillbehör, andra laget spelar terrorist och har ett helt annat utseende.

Efter det åker eller går vi ner till Relaxzone som ligger bredvid den 6 ha stora banan. Där finns bekvämligheter, luftfyllning och resten av er utrustning.

Så fort vi är klara med demonstration av utrustning, taktik och gjort en säkerhetsgenomgång är det dags för spel. Vi kör spel utifrån era önskemål och har alltid några alternativ som är populära förberedda.

Priser för paintball i Stråssa

Komplett taktiskt utrustning, markör, lufttank, mask och domare ingår alltid tillsammans men 200 boll.
Tillgång till grillar om ni vill fixa egen grillning.

Klicka här för prislistan!

Sumobrottning

Sumo är också ett alternativ ni kan lägga till här finner ni mera info om det.