PAINTBALL BIG GAME KB30 D-DAY 3 JUNI

KBx30 jubileum!

Vi firar att Kilsbergsbataljen nu kört 30 gånger genom extra mycket fina priser till alla deltagare. Bland de första 50 att köpa biljetter låtar vi ut produkter och bollådor.

I år kommer D-day att köras en lördag som heldag med fredagen som mingel. Lika mycket speltid på färre timmar, maxat helt enkelt. Vi siktar på spel med sista start 18:00. Vi kommer att plocka flera scenarion från berömda WW2 slag och det får förstås var och ett sin egna speciella karaktärer. Eventuellt kommer landstigningen tillbaka en sista gång.

Vi håller det lägre priset alla KB i år för att locka nya spelare! De som vill kommer redan fredag. OBS! Ni kan inte övernatta på industriområdet, kontakta oss om ni behöver mer info.

Köp biljetter

Lämna deltagarinfo

Kontakta oss


Tänkta scenarion

D-day Battle for Carentan, D-day landing, Stalingrad, Arnhem och många fler.

banner_dday-3 juni 2017 450

Trailers D-Day

Tyska sidan

Amerikanska sidan

Byggnation och förberedelser

Om det blir som vi hoppas kommer fler baser att finnas ute i terrängen som gör spelfältet och det strategiska viktigare.

Eller titta på denna film om d-day.

Släpspännen för Paintball Big Game

nya släpspännen

Huvudsponsor

Huvudsponsorer sätts under våren. Paintballmarknaden men också några mindre aktörer är med. Så räkna med fina priser som alla deltagare är med och kämpar om eller kan få bara för att de har tur.