Om Batalj

Batalj arrangerar proffsiga och unika event för företag och privatpersoner. Med över 20 år i branschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, är vi rätt företag för de riktigt stora grupperna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga.

Vår slogan är ”Escape Reality” och det är vad vi levererar, verklighetsflykt. 

Batalj Butik & webshopp

Vår fysiska butik fokuserar på paintball, gear, airsoft och lajv som en service för våra eventkunder i Stråssa. Butiken är belägen i gruvkontoret. I vår webshopp finner ni mest lajvartiklar men också en del utrustning för t.ex. airsoft  www.batalj.com.

Batalj Big Games & storspel

Våra event anordnas oftast vid vår egna gruva i Stråssa. Vi kan garantera att vi har unika aktiviteter för alla smaker och gruppstorlekar. Man kan man komplettera med konferens, övernattning och mat. Vi hyr även ut t.ex. paintballutrustning, sumodräkter och tält. Ifrån vår webbhopp levererar vi t.ex. lajvartiklar.

Våra mer kända event som vi håller i eller med arrangerar är t.ex. Kilsbergensbataljen, Blodsband reloaded, Zombie Escape,  Run For Your Lives, Zombie GamesLäs mer om våra olika stora event eller aktiviteter här.

Bröderna Erik och Gunnar Haneskog med personal

batalj_logo new