Välkommen till Batalj

Time to Escape reality

Batalj arrangerar proffsiga och unika event för företag och privatpersoner. Med över 20 år i branschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, är vi rätt företag för de riktigt stora grupperna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga.

Vår slogan är ”Escape Reality” och det är vad vi levererar, verklighetsflykt.

Våra event anordnas ofta vid vår egna gruva i Stråssa. Vi kan garantera att vi har unika aktiviteter för alla smaker och gruppstorlekar. Man kan man komplettera med konferens, övernattning och mat. Vi har även uthyrning av utrustning för lek & teambuilding  som paintball, lasertag och sumodräkter, men även för rekreation opch avkoppling som tält, badtunnor. Ifrån vår webbhopp levererar vi t.ex. lajvartiklar och fx-linser, fx-smink.

Några av de event vi arrangerar är t.ex. Zombie Escape (världens största ”horror house”), Run For Your Lives (skräck & hinderlöparlopp), Kilsbergsbataljen (paintball), Bloodsband Realoaded (lajv).

Vi har också kapacitet att levererar små som stora skräckevent direkt till kunden där de  vill ha det. Vi tar med oss allt som behövs från ett planerat anpassat skräckevent med statister, rekvisita och effekter. Vi har en 10 000 kvm mobil uppblåsbar anläggning om det behövs.

Erik & Gunnar Haneskog
Ägare Batalj

hitta till oss

stråssa

Scenarioanläggning Industrivägen 14
711 77 Stråssa

örebro

Uthyrning
Stadsvägen 16
703 65 Örebro